Gørløse Skytte- & Idrætsforening

Velkommen til Gørløse Skytte- & Idrætsforening.

I GSI kan både piger og drenge, ældre og yngre, spille fodbold, tennis, badminton, petanque, gå til skydning og dyrke gymnastik.Har du eller dit barn lyst til at være med i fællesskabet, så er du velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktinformationer under hver idrætsgren her på hjemmesiden. Du kan også kigge forbi på en træningsaften, og få en snak.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gørløse Skytte- og Idrætsforening
Klik her og hop over til Facebook
På Facebook kan du følge med i, hvad der sker i klubben og på stadion.

Støt det lokale idrætsliv - bak op som medlem eller På Sidelinjen!
Bliv medlem
Bliv medlem
Besøg vores side
Gørløse Skytte- & Idrætsforening | Strøvej 96 | 3330 Gørløse | formand.goerlose@gmail.com