Velkommen til fodboldafdelingen

Træner/dommer for drenge U12
Den ene af vores trænere for U12 drengene, er stoppet som træner henover sommerpausen. Det betyder at Tony Bønnelycke, her fra starten af efterårssæsonen, er alene på skansen. Den største udfordring ligger når der skal spilles kamp, da Tony ikke er i stand til både at styre tropperne fra sidelinjen, og samtidig dømme kampen.

Vi har været så heldige, at Mikkel Porsgaard har indvilliget i at dømme flere af kampene. Dem Mikkel ikke er i stand til at dømme, er jeg selv indtil videre back-up på, men egentlig kunne jeg godt tænke mig at finde en, der kunne dømme i stedet for mig. Jeg vil derfor meget gerne høre fra folk, der har lyst til, og mulighed for, at dømme lidt 8-mands kampe (2 x 30 min) henover efteråret. Kampene det drejer sig om ligger kun om onsdagen, og typisk i tidsrummet 1700-1930.
 
Hvad der er endnu vigtigere, er at finde en permanent træner, til at hjælpe Tony med træningen af U12 drengene. Det er typisk forældre til børn, der spiller på holdene, som også tager trænertjansen, men sådan behøver det ikke altid være. Giv derfor endelig lyd, hvis I skulle være interesserede – eller måske kender nogen, der kunne være det.
Opstart af pige U8 hold
 På pigesiden, er vores yngste hold U10 i øjeblikket. Det er utrolig vigtigt for en fodboldklub, at der konstant bliver tilført nye spillere i de yngste rækker. Mit håb er derfor, at der kan startes et hold for piger årgang 08 og 09 op. Her vil der være brug for 1-2 trænere, og derudover selvfølgelig en trup af spillere på mindst en 5-6 stykker.
 
Som træner bliver man en del af et hyggeligt og socialt miljø, på og omkring boldbanerne her i Gørløse. Der vil være mulighed for at deltage i trænerkurser, så man kan tilegne sig yderligere kompetencer indenfor faget – og ikke mindst, vil man blive udstyret med et smart træningssæt i klubbens farver :-).
Bestyrelsesmedlem i GSI Fodbold
Som Bestyrelsesmedlem i fodbold afdelingen, skal du:

  • Deltage i bestyrelsesmøder, da alle har en travl hverdag kan man ikke deltage i alle møder.
  • Komme med konstruktive forslag/kritik til møderne
  • Komme med forslag til forbedringer af tilbudet til byens børn.
  • Sige din mening.
I bund og grund er eneste forventning, at du deltager i de møder du kan og sikrer, at vi gør det som er bedst for byens børn
Der pt ingen faste opgaver til dette bestyrelsesmedlem, da du gerne selv, skal vælge de opgaver, som du ”brænder” for og på den måde former din plads og dit bidrag.

Mvh Gørløse SI, Fodbold
Kim Wanner
29442737
Kampplaner og resultater: DBU / DGI
Gørløse Skytte- & Idrætsforening | Strøvej 96 | 3330 Gørløse